3 Nisan 2017 Pazartesi

Çocuklar İnanın, İnanın Çocuklar / Mert Erensal Yazdı l

Çocuklar inanın, inanın çocuklar


Gençlerbirliği ligimizin yıllardan beri agresif oyun tarzıyla kendini kabul ettirmiş takımlarından... Dar alanda sıkı ve sert pres, taktik faullerle rakibin etkili silahlarını etkisiz hale getirmek takımın oyun felsefesi...

İlk yarının son dakikasına kadar da bu oyunla maça tutunmayı başardılar..

Ama Quaresma'nın ortası Babel'in akıl dolu asisti ve Ouşan'ın güzel golü aslında Gençlerbirliği için maçın bitiş düdüğüydü.

Beşiktaşımız skoru yakaladıktan sonra durmak yerine açık veren rakiplerine arka arkaya öldürücü darbeler vuruyor. Dün akşamda farklı olmadı.

Sağlı sollu ataklar, pozisyonlar, ve birbirinden güzel 2 gol Kara Kartallara haklı ve rahat galibiyeti getirip, şampiyonluğu müjdeledi.

Tolga Güven Tazeledi

Fabri ve Beşiktaş tribününün ayrı bir kimyası ve uyumu var. O bizi, bizde onu çok sevdik. Dün akşam sakatlanıp çıkarken, hepimiz içimizden "eyvah" dedik. Tolga'nın geçmişte önemli maçlarda yaptığı hatalardan dolayı refleks olarak "eyvah" diyoruz.

Fakat Fabri rekabeti Tolga'yı hırslandırmış. Oyuna girer girmez ceza sahasını terk edip, topa ayakla yaptığı müdahaleyi yanlış hatırlamıyorsam ilk kez görüyorum. İkinci yarının başında korner pozisyonundaki refleksi de aslında maçın kırılma anıydı.Müthiş kurtardı.

Tolga uzun zaman sonra tekrar geçtiği kalesinde bir nevi güven tazeledi.

Gökhan Gönül - Babel - Ouşan - Talisca dün akşam Beşiktaş'ın kare asını oluşturdular.
Bu takım, bu taraftar ve Şenol Güneş 15. şampiyonluğa inanıyor.. Artık sayılı günler kaldı...


Çocuklar inanın, inanın çocuklar


Güzel günler göreceğiz Güneşli günler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder