27 Şubat 2017 Pazartesi

Ülkede ki tek iyi şey BEŞİKTAŞ


Ülkede ki tek iyi şey BEŞİKTAŞ




Şenol Güneş dün takımı sahaya sürerken hücum futbolu oynayan kanıksanmış 11'i tercih etmesi aslında açıkça herkese şu mesajı vermiş oldu. Puan farkı, rakip önemli değil, ben Beşiktaş'ım her maçı kazanmak için sahaya çıkarım.

Nitekim de Şenol Hoca'nın planı tuttu ve Toki Arena'dan 3 puanla ayrılan Beşiktaş'ımız oldu...

Maçın analizine bakacak olursak Galatasaray bir kaç pozisyon dışında ne Bruma'dan ne Sneijder'den yararlanabildi. Beşiktaş'ın kademe oyunu, Atiba, çıkana kadar Gökhan Gönül, Bruma ve Sneijder'e rahat top oynama imkanı tanımadılar... Beşiktaş Hapoel maçına bile daha tedbirli çıkmıştı, dün çok daha rahat oynayarak, koşmak yerine topu koşturarak maçı kazanmayı bildi.

Galatasaray'la 10 , Fenerbahçe'yle 12 puan fark yapan Beşiktaş için şampiyon demek için hala çok erken, böylesi bir rehavete kapılmak, hem taraftar olarak bizi, hem de takımı geri dönüşü olmayan bir felakete götürebilir. Futbolcularımızın da dediği gibi maç maç bakarak bu işi sonuna kadar götürmeliyiz.

Gelelim maçın hakemine ; genel olarak iyi bir maç yönetti, tabii Selçuk'un 2. sarıdan atılması ve Q7 penaltısını es geçmeseydi çok daha olumlu konuşabilirdim ama buna da şükür diyoruz artık...

Anlamadığım nokta ise yayıncı kuruluşun neden bu kadar taraf tuttuğu (aslında anlıyorum ama)

Yasin'in penaltı olmayan pozisyonu için 4 kez spiker bey penaltı diye haykırırken, pozisyon tekrar tekrar ekranlara gelirken, Q7 yapılan penaltı pozisyonu sosyal medyada ki feryatla 10 dakika sonra 2 kez yalandan gösterilmesi ve spiker arkadaşın hiç bir şey dememesi gene enteresandı.

Lig TV unutma ki Beşiktaş'lılar da para ödüyor, tarafsız kal!

Uefa ve Lig'te başarıdan başarıya koşan takımımıza şapka çıkartıyor ve teşekkür ediyorum

Ülkede ki tek iyi şey BEŞİKTAŞ






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder