17 Ekim 2016 Pazartesi

Kayseri Ihh Ihh

KAYSERI IHH IHH



Zorlu Napoli deplasmanı öncesi Şenol Hoca Ingilizlerin diamond 4-4-2 dediği bizim baklava olarak bildigimiz sistemle sahaya sürdü bol rotasyonlu takımını.22 günde oynanacak 6 maç düşünülünce rotasyon mecburiydi.
 Kadro açıklandığı anda butun yuk Caner'in üzerine binecek tahminimde de yanılmadım. Ilk yarıda Beşiktaşımız resmen sag kanadını unutup neredeyse tüm ataklarını "Fişek"'in oynadığı sol kanattan gerçekleştirdi.


Aboubakar ve Cenk'in birlikte oynadıklarında patlama yapacaklarını düşünenlerdendim maça kadar, fakat Aboubakar'ın artık Beşiktaş'ın futbolcusu olmadığını gördüm, gol kaçar, fiziksel yetersizliğin vardır, topa vuramazsın, kaçar  ama mental olarak zayıf bu çocuk, futbol bilgisi zayıf, topa orda öyle vurmaması gerektiğini bilmiyor, Şenol Hoca'nın işi zor.

Beşiktaş topla oynama oranını %71 seviyelerine kadar çıkartıp Kayseri'nin topa hükmetmesine izin vermedi, pozisyon vermedi fakat pozisyona da giremedi. Burada geçen sezondan Sosa'nın ve sakat Oğuzhan'ın yokluğu çok hissedildi. Talisca, Tolgay'dan kurulu orta saha gelecek vaad ediyor fakat hiç bir zaman için klasik 10 numaralı oyundaki kadar yaratıcı olamayacaklar


Geçen yazımda Olcay Şahan için bişeyler karalamıştım, bu kadar kısa sürede gerçekleşip kadroya alınmayacağını düşünmemiştim, umarım en kısa zamanda formunu bulur ve takımımıza gerekli katkıyı verir. Çünkü anlaşılan o ki Kerim Frei ve Aras Şenol Güneş  tarafından artık düşünülmüyor.


Golümüzü atan Ömer Şişmanoğlu belki de takımdaki en etkili şutları çeken forvetimiz. Kaleyi bulan 2 şutunda 2 gol buldu, aklıma Semih Şentürk'ü getirmedi desem yalan olur, yeni bir nöbetçi golcümüz var artık.
As kadrosuyla kendi sahasında  Roma'ya yenilen Napoli'ye karşı rotasyonlu kadrosuyla Kayseri deplasmanından 3 puanla çıkan Beşiktaşımızın hafta içi oynacakları Şampiyonlar ligi mücadelesi bakalım nasıl sonuçlanıcak? Kayseri de oynadığımız futbol Italya'da yetecek mi? Bu soruların cevapları için bir kaç gün beklememiz gerecek sanırım.




Mutlu Kalın Beşiktaş  Ailesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder