2 Ekim 2016 Pazar

Azmin Zaferi

Azmin Zaferi

Hafta içi beraberlikle sonuçlanan Kiev maçının moral bozukluğu ve 4 önemli eksikle gitti Beşiktaş, Rize deplasmanına…

Şenol Güneş’in mecburiyetten sahaya sürdüğü kadro maçın ilk yarısında hiç varlık gösteremedi. Olcay ve Ömer Şişmanoğlu’nun oynadığı iki kanattan da taraftarı heyecanlandıracak hiçbir aksiyon göremedik.

Olcay Şahan için ayrı bir paragraf yazmak lazım. Samet Aybaba döneminden beri Biliç ve Şenol Güneş’te dahil olmak üzere 3 farklı hocadan formayı kapmak kolay bir iş değil fakat bu sezon başından beri sergilediği etkisiz oyun ve formsuzluğu sabırları zorluyor. Unutmamalı ki futbolda dün yoktur, bir gün gelir ki kendini bir Anadolu takımında bulur, aman dikkat!

Ikinci yarı beklenen değişiklikleri de beraberinde getirdi.

Aboubakar ve Quaresma oyuna girdi…

Bununla beraber Beşiktaş’ın futbol iştahı yerine geldi, atak üstüne atak, pozisyon üstüne pozisyon bulmaya başladı Karakartalımız…

Aboubakar’ın formsuzluğu maçın daha erken kopmasına engel oldu, girdiği pozisyonlardan birini gole çevirebilseydi hem taraftar hem takım derin bir oh çekecekti. Ama atamadı ve hepimize Ah be Gomez dedirtti.

Beklenen gol Adriano’nun son saniye goluyle geldi ve Beşiktaş’ımız çok önemli bir deplasmandan moralli döndü. Şimdi önümüzdeki milli maç arası bize takım olma yolunda çok önemli bir zaman tanıyacak ve inanıyorum ki bu takım maksimum 4 hafta sonra istediğimiz Beşiktaş olacak.

Maçın Yıldızları 
Tosic
Caner

Hayal Kırıklığı
Aboubakar
Olcay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder