6 Kasım 2016 Pazar

Seri Bozulmadı


Seri Bozulmadı!


Avrupa dönüşü lig maçları tüm takımlar için her zaman tehlikeli olmuştur. Olağanüstü konsantrasyon ve motivasyon sonrası gelen rahatlama ve lig maçının telafisi olması nedeniyle futbolcular maça konsantre olmakta zorlanırlar.

Beşiktaş’ın dün akşam başına gelen de buydu aslında. 20 dakika fırtına gibi esti Kara kartalımız sonrasında gelen rahatlama ile oyunu rölantiye bıraktı, konsantrasyonu kaybetti, oyun disiplininden zaman zaman koptu. Aboubakar’ın kaçırdığı pozisyon gol olsaydı, maç o saniye bitecekti. Ama dönen topun farkı 1’e indirmesi Trabzon’u maça ortak etti ve bizi de gereksiz bi telaşa soktu.

Anlamadığım, Olcay, Kerim Frei nerede?

Oyun tamamen Q7 üzerine kalıyor, hücum oyuncularımız takım baskı yerken ayakta top tutamıyor! Bu iş yine Q7 üzerinde. Evet, Q7 müthiş bir performansla mücadele ediyor ama tek bir oyuncuyla nereye kadar?

Olcay ve Kerim’e ihtiyacımız var, sorun nedir bilmiyorum ama bir an önce silkelenip kendilerine çeki düzen verip formayı almalılar Şenol Hocadan.

Daha önce de söyledim tekrar söylüyorum Aboubakar Beşiktaş’ın forveti olamaz. Bu takım, taraftar Demba Ba ve Mario Gomez’den sonra Aboubakar’la yetinemez. Dün kaçırdıklarını striker denilen forvet oyuncusu kaçırmaz,devre arası mutlaka takviye şart.

Hücüm oyuncularından bahsederken Cenk Tosun için de iki çift lafım olacak. Beşiktaş taraftarı Arif Erdem tarzı oyunculardan haz etmez Cenk kardeşim. Ayakta duran mücadele eden, ŞEREFİNLE OYNA, HAKKINLA KAZAN felsefesini benimseyen topçuları sever. Her pozisyonda kendini yere atma artık! Ayakta KAL!

Sakatların çok olması takımın düzenini ve ritmini bozduğu kesin, umarım milli maç arası biraz toparlanma ve dinlenme imkânı verir takıma

Maçın hakemine gelince, Q7 kırmızı kartını atladı bir tek. Ikı takım içinde bariz takdir hataları yaptı ama biz neler gördük değil mi sevgili Beşiktaşlılar! Bu ne ki?

Sevgiler…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder